Recenze na serial Chuck

Recenze na serial Chuck

Obecně o seriálu:

Americký akční, komediální televizní seriál, který vznikl v roce 2007.
Vypráví o chlapci jménem Chuck Bartowski (Zachary Levi), kterému pošle jeho bývalý spolužák ze Stanfordu Bryce Larkina (Matthew Bomer), osoba, která ho nechala ze školy vyhodit, přebrala mu holku a byla agentem CIA, email s nejtajnějším vládním projektem. Tisíci až miliardami obrázků, ve kterých jsou obsaženy nejtajnější dokumenty a údaje o lidech. Chuck jako počítačový a matematický génius je "instaluje" do sebe a tím se dostává do víru špionážních honiček, lží a přestřelek. Je donucen pracovat pro CIA jako špion a v jeho úkolech mu pomáhají agentka Sarah Walker (Yvonne Strahovski) a agent Majora Johna Caseyho (Adam Baldwin), kteří ho mají také za úkol chránit.

Pro a proti, proč se na seriál podívat…

Samotná postava Chucka, zakřiknutého, obyčejného ňoumu "chytráka", jenž se všeho vzdal, veškerého boje za lepší budoucnost, potom co ho vyrazili ze Stanfordu, a nyní se musí postavit na nohy, protože v sázce je mnohem víc, je bezvadně zahrána i promyšlena, stejně jako ostatní postavy.
K plusům také patří to, že když už se divák nechytí oné špionážní stránky a komiky, nebo ho to již omrzí, ještě si může užít absurdní situaci, vtípky a spory z prostředí obchodu z elektronikou Buy More, kde Chuck pracuje a kde má svého nejlepšího kamaráda Morganem Grimesem (Joshua Gomez).
Seriál je také výborně vyvážená skvělá rovnováha mezi vtipem a akcí. Je velmi chytlavý a zábavný, rozhodně člověku dokáže zvednout náladu, celkově však nic moc nového nepřináší. Nedává moc témat k zamyšlení. Seriál vás pobaví, zasmějete se a zabijete čas, tím seriálem nic nezkazíte, ale nečekejte nějaké prozření.

Hodnocení: 6/10

Doporučuji:

Lidem, co zbožňují komedie a sitkomy, všem co mají rádi akční nebo špionážní filmy či seriály.

Komentáře