Rodinná záležitost 05



Autor: faithfulviewer (malfoytheunanxious)
Povídku v originále můžete nalézt zde: http://archiveofourown.org/works/9472580
Fandom: Sherlock (TV)
Na pár: Sherlock Holmes / John Watson
Mohlo by vadit: Slash
Anotace: Malá holčička jim oběma říká "tati", což způsobí, že Sherlock s Johnem se zamyslí nad jejich vztahem a usoudí, že skutečně jsou rodina.

*****************************************************************************

"Nikdy nepřivést Rosie na místo činu. To je pravidlo číslo jedna. To bylo vždy pravidlem číslo jedna," stěžoval si John drže svoji dceru za ručku, zatímco ona vesele poskakovala vedle něj.

"Pravidla jsou tu od toho, aby se porušovala," zažertoval Sherlock a mrkl na Rosie. Držel jí přitom za druhou ruku a dívku, která se ještě stále učila správně chodit, tak vyvažoval.

"Tatínkové, podívejte!" vypískla Rosie, když všichni tři přešli silnici a všimli si skupinky tří žen shromážděných hned vedle vchodu do jejich domu.

"Paní Turner! Kolikrát vám to mám vysvětlovat? Tanya není má přítelkyně," řekla jedna z těch žen postarší dámě. "Je to má sestra! Váš byt je moc pěkný, ale budeme potřebovat dvě ložnice!"

Paní Turner si všimla Johna, Rosie a Sherlocka, kteří se k nim již blížili, a z dálky jim zamávala. Oba muži a malá holčička jí zamávali nazpět, i když detektiv ne zrovna s nadšením.

"Ach nebojte se," pravila paní Turner uklidňujícím hlasem a obrátila se zpět ke svým potencionálním nájemníkům. "Tady je to všechno v pořádku, ti dva z domu paní Hudsonové se nakonec také vzali."





Komentáře