Elfí král



Elfí král


Byl již večer, několik hodin po večerních zprávách, když se Penelope Garciová konečně dostala domů. Rozvalila se na svém křesle a vytáhla ze kabelky laptop. Byl tak akorát čas si trochu zahrát a zachetovat na dobrou noc. Zapnula svůj osobní notebook a spustila MMORPG. Od doby kdy mluvila o tom s JJ, od takzvaného "Sir Kneighf", už nějaká doba uplynula a Penelopa se z toho poučila, ale to ještě neznamenalo, že tu hru přestala dočista hrát, vždyť na někoho nebezpečného může v pohodě narazit i na ulici. Poučila se tak, že uznala, že by měla být opatrnější a vždycky chatovat jen na svém soukromém počítači. Přece se úplně neodtrhne od takové zábavy a kontaktu s lidmi, ne?!
Monitor se rozsvítil a na obrazovce se za chvíli objevila plocha s obrázkem 11tého Doktora chránící dvě ženy před Darth Dedrem. Penelopa se usmála a klikla na ikonku hry v pravém dolním rohu, pak stačilo jen počkat.
V tu samou dobu, ale o několik tisíc kilometrů jinde Timothy Mcgee kliknul na tu samou ikonku, ale na svém počítači. Elfí král a Galadriel byli připraveni strávit společně pár skvělých hodin v zemi Nut, odtrženi od běžné, pochmurné, temné reality světa, práce, únosů a vrahů.

Komentáře