Já jako grafik pro covery 03

 Já jako grafik pro covery 03


Stále pomáhám autorům na Wattpadu s výrobou coverů. Poslední dobou jsem však neměla moc času se zde o to podělit. Tak to teď trochu napravím a začnu jako minule u autorů, se kterými spolupracuji již delší dobu. Tedy u autorky Womisky (https://www.wattpad.com/user/womiska) a spisovatele Olivera (https://www.wattpad.com/user/OliverOliJasansky), kteří mi také na oplátku dělají často korekce mých děl.

Oliver stále píše hodně FF na fandom Supernatural (Lovci duchů.) Za poslední dobu mě poprosil o tři covery a to na díla "Záhadný virus", "Smrtící osmdesátka" a "Living After Midnight"


Záhadný virus (autor si vybral ten druhý)



Smrtící osmdesátka



Living After Midnight




Womiska mě poprosila o změnění přebalů pro některé její starší díla. Jednalo se o dílo "Dilema" a soubor několika Vánočních drabblů ze světa HP a Marvelu "Vánoce u..." 

Dilema



"Vánoce u..." bylo třeba vytvořit jako sérii, jednotně. Womi také měla představu nefigurálních coverů.




Další autorkou pro kterou hodně tvořím je Perla (https://www.wattpad.com/user/lenkaper). Většinou píše FF, sem tam se ujme však i originální tvorby.


Chlupaté přijetí (autorka si vybrala ten první), jedná se o Snarry povídku.

 


Polibek pro vraha, hlavními postavami v povídce jsou Severus Snape a Kingsley Pastorek.



Svět ztracených knih, jedná se o originální dílo s anděly.



Spisovatelské začátky, v této povídce Perla zveřejňuje svá starší díla.



Drabble Mandalorian



Drabble Kimetsu no Yaiba



Zůstaň tu se mnou





Další autorkou v tomto seznamu je Miriam Blahová (https://www.wattpad.com/user/MiriamBlahov), pro kterou jsem již vytvářela covery "Pssst, poslouchej...", "Poselství dávných Vánoc", "Armáda budoucnosti" a "Měsíční lidé".


Stvořeni pro život.



A nick Ela Achberger (https://www.wattpad.com/user/ElaAchberger) jste již asi také slyšeli, tvořila jsem pro ní "Návrat stratenej kráľovnej". Tentokrát se jedná znovu o žánr fantasy, ale i sci-fi.


Mrazivá Legenda




Série Banshee první a druhý díl. Autorka si vyžádala i dva bannery. U přebálky k prvnímu dílu jsme trochu hledaly znění, Ela si nakonec vybrala ten modrý s měsícem.







Pro Katikkatkak (https://www.wattpad.com/user/katikkatkak) stále tvořím sérii Percy. Už jsme tu měli první díl "Percy na dně", druhý díl "Percy v Moci Nepřítele" a teď tu máme třetí díl "Percy se probouzí".


Samozřejmě že tu také máme řadu spisovatelů, pro které jsem tvořila zcela poprvé. Jsou jimi:
Alec Lightwood_SH
Weasleyovicholka
paleonia01
KAJAH.
Abigail Snape



Roztržená duše



Back in Time



Ta část města (autorka si vybrala ten první)



Krev, led a lež



Lev, drak a škorpion




Marion



Nejlepším přítelem člověka je Potter





Bohužel jsem mohla dát odkaz jen na málo z nových jmen. Což je takový problém s prací pro teprve začínající autory. Není tak nějak jisté, jestli se psaní budou držet a své díla po pár měsících nesmažou.

Komentáře