Berounka 2022

 

Berounka 2022

 

Berounka je pro sjíždění na loďce velmi jednoduchá řeka. Ve vodáckém slangu samý "volej", tedy moc to neteče a musí se pádlovat. Ideální tedy pro začátečníky, nebo pro zkušenější vodáky, kteří touží po odpočinku. Trochu jsem se bála, že nám nevyjde počasí. Předpověď hlásila zimu a déšť, ale nakonec bylo hezky a pršelo jen v den příjezdu v pátek večer. Samo sebou, že pro vás mám i pár fotek a nezapomeňte se podívat i na Shutterstock, Adobe Stock a Deviantart.








Komentáře

  1. Hlavně že se vše vydařilo dle představ. Mé úvahy kam se letos pojedu podívat vzaly za své. U nás se nyní v okolí rozjela taková detektivka, že si nemůžu nechat ujít jak to dopadne a předpokládám že děj bude gradovat o letních prázdninách. :-D Zazásobím se tedy dobrým jídlem a pitím a vše budu z povzdálí a bez mé účasti sledovat. ;-) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za návštěvu blogu a doufám, že rodinné drama, nebude nakonec tak vážné a dopadne dobře. :-)

      Vymazat
    2. Já děkuji za to doufání. Fakt je nejvyšší čas, aby nejen s těmi detektivkami všichni a jednou provždy přestali. Pokud tedy nechtějí až do konce mých dnů z rozežranosti přelátávat nad naši zahradou v nízkých letových hladinách s různými letadýlky a vrtulníčky. :-)

      Vymazat
  2. S vodáctvím nemám žádnou zkušenost.Nicméně fotky se povedly. A ten oslík...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík, jsem ráda, že se aspoň fotky líbí... A kdyby bylo o kanoistiku zájem, tak jak říkám, Berounka je pro začínající vodáky nejlepší. :-)

      Vymazat

Okomentovat