Život jednoho boha (crossover HP | Marvel)

Život jednoho boha (crossover HP | Marvel)


Opět jsem byla požádána o vytvoření traileru na fanfiction tentokrát crossover na Marvel a Harryho Pottera. Jedná se o povídku s názvem "Život jednoho boha" od autorky Womisky. Zde odkaz: Zde. Je to příběh s párováním Tony/Loki a Brumbál/Loki, čili hlavními aktéry jsou Loki, Albus Brumbál a Tony Stark.

Oproti minulým videím jsem tentokrát zvuk neskládala metodou koláž z filmů a seriálů, ale poprosila jsem několik dalších autorů z Wattpadu, jestli by se nenamluvili Tonyho, Lokiho a Aberfortha, tak aby repliky mnohem více odpovídaly dané povídce. Myslím, že se toho kluci zhostili moc dobře. K videu tedy přidávám i anotaci k povídce a odkazy na profily jednotlivých dabérů.

Anotace k povídce:
Píše se konec srpna 1899 a Loki je na příkaz Všeotce svým bratrem Thorem vzat do Godrikova dolu. Ani jeden z nich nemá tušení, proč sem měli cestovat, dokud se Loki nesetká s pohledem mladíka s různobarevnýma očima, okolo nějž krouží temnota. V té chvíli už ví, že je to klíč, ale zatím nemá tušení od čeho přesně. Jeho rozhodnutí přijít tomu na kloub odstartuje řetězec událostí, které ho provedou další etapou života.

Říká se, že pokud Ódin něco dělá, vždy je za tím něco víc. Jestli však Loki zjistí, co přesně se má na Midgardu naučit, ukáží až hvězdy.

Dabéři a jejich profily na Wattpadu:


Snad se mi daná upoutávka povedla...

Komentáře