Book the film 2018

Book the film 2018


Stejně jako minulý rok i letos se konal festival Book the Film. Pro ty z vás, kteří nevědí oč se jedná: BTF je festival krátkometrážních filmů, který pořádá Městská knihovna v Praze. Zatím se konal letos a loni, takže to je poměrně nový projekt, ale já doufám, že se to usadí a čeká nás ještě mnoho ročníků. Ačkoli festival nepoutá tolik pozornost jako jiné akce podobného druhu, má velmi příjemnou komorní atmosféru, ve které není hlavní vyhrát, ale především zúčastnit se a moci prezentovat svoji práci, protože zde nezáleží na tom, jestli jste začínající autor studující na nějaké filmové škole, nebo naprostý amatér.

Tento rok bylo přihlášeno 14 soutěžních snímků, promítalo se v prostorách kavárna Liberál a to dne 3.11. První místo získal film Promítač, na druhém místě se umístila Armáda Spásy a třetí místo dostal Psychopompos. Minulý rok jsem v rámci tohoto festivalu měla přednášku o 3D animaci, tak letos jsem byla zase za fotografku.

Zde odkaz na oficiální stránky Městské knihovny, kde můžete nalézt další informace o této akci: https://www.mlp.cz/cz/projekty/akce/book-the-film/

Welcome

Welcome by jajafilm


Book the Film

Book the Film by jajafilm


Smile!

Smile! by jajafilm


Butterfly in your hair

Butterfly in your hair by jajafilm


BTF

BTF by jajafilm


Table with program

Table with program by jajafilm


Jury

Jury by jajafilm


Atmosphere

Atmosphere by jajafilm


Winner

Winner by jajafilm


Organizers

Organizers by jajafilm



Komentáře