Andělská hrozba

Autor: CastielAnAngelOfTheLordMC
Povídku v originále můžete nalézt zde: http://archiveofourown.org/works/4932526
Fandom: Supernatural (Lovci duchů)
Na pár: Castiel/Dean Winchester
Mohlo by vadit: Slash, nahota, násilí

*****************************************************************************

Andělská hrozba

"Co to děláš!" zařval John dívaje se na Deana Winchester a jeho anděla, kteří leží nazí na posteli v jednom z pokojů v motelu. Dean vykulil své zelené oči na jeho otce, který jak vidno vstal z mrtvých, což bylo přirozené jen v jeho rodině. "T-tati?!" vykoktal ze sebe a usilovně se snažil na sebe rychle navléct kalhoty.
Johnovi oči se zaleskly a pak tvrdě s Deanem praštil o nejbližší stěnu. Bylo fuk, jak to, že byl najednou na živu, měl teď daleko vážnější věci na přemýšlení.
"Celé tvoje dětství," zhluboka se nadechl, aby se trochu uklidnil a mohl dál mluvit "učil jsem tě zabíjet monstra, která se skrývají ve tmě. A teď máš sex s jedním z nich!" John držel svého syna pod krkem, až ho začal dusit.
"Cas není monstr-" Dean se snažil svého otce přivést k rozumu, ale jediné, co tím získal, byl úder do tváře. Hned poté ucítil hořkou kovovou pachuť krve. Čelist při nárazu cvakla, kousl se do vnitřku úst.
Dean nebojoval, tohle se stalo jen jednou. Bylo mu 17 let a byli s tátou na lovu upírů. Dost snadné. Jeden z upírů zůstal a Dean ho odmítl zabít, protože prosil o milost. Ten upír předtím nikoho nezabil, nikdy se nekrmit lidskou a nestal se monstrem.
Dean neměl žádný důvod ho zabít.
Ale John mu stejně usekl hlavu a Deana pak brutálně zbil.
Tentokrát Johnův vztek byl ještě větší než posledně, Dean to z něho přímo cítil. Johnova ruka však byla zastavena v půlce cesty.
Castiel Johna prostě vzal a strhl ho na zem. Ani jeden se neodvážil pohnout. Castiel se rozhodl si Johna za to, co chtěl udělat jeho svěřenci, pěkně podat.
"Cas," Deanův hlas se mírně chvěl, váhal. "Cas, pust ho."
"Castiel se ani nepohnul, jeho oči byly temné a stín spadající přes obličej byl velmi zneklidňující a… smrtící.
"Považuj to za první a poslední varování, které dostanete. Ublížíte Deanovi znovu a já vás rozmáčknu, jako jsem to udělal stokrát předtím," zasyčel skrz zuby Castiel. To nebyl normální Cas, to byl bojovník, Seraph. Ten, který poslouchal příkazy nebe a pohrdal lidmi a jejich slabostmi. Bylo to jako by nikdy neopustil nebe.
Všichni zůstali tam, kde byli ještě několik sekund, dokud Cas pomalu Johna nepustil, čas se opět nerozběhl a všichni nezašli volně dýchat. Srdce Deana zběsile bušilo o závod. Johnovi oči se třpytily nenávistí a jeho ruka spočinula na zbrani, připraven ji okamžitě použít.
"Dean je pod mojí ochranou," pravil nakonec Cas. Jeho hlas zněl dutě. "Jestli mu ublížíš, zabiji tě."

Komentáře