Výherce Harkchester

Autor: Fezzes at 221b
Povídku v originále můžete nalézt zde: https://www.fanfiction.net/s/10747544/1/WinnessHarkchester
Fandom: Supernatural (Lovci duchů) a Torchwood
Na pár: Castiel/Dean Winchester
Mohlo by vadit: Slash, Polibek
*****************************************************************************

Výherce Harkchester


Dean seděl v baru, když jakýsi člověk přišel až k němu. Měl na sobě kabát, jako má Cas. A měl modré oči. Jako Cas…
"Hej, hezounku."
Dean se na něho zašklebil. Zavrtěl hlavou: "Promiň, kámo. Nejsi můj typ."
Muž nadzvedl jedno obočí. "Nejsem tvůj typ?! Modré oči, ošuntělý kabát, nevýslovně starý a trochu nesmrtelný? Jsem určitě tvůj typ, chlape."
Dean se téměř utopil ve svém pivu. Když se mu konečně podařilo správně polknout, vzal si velký doušek... a chrstl ho přes barový pult. Cas se objevil vedle něj s vážnou tváří sotva méně než dva centimetrů od něho, velké modré oči hledící až do jeho duše, čekající… čekající kurva na co? Sakra, kdy si tohle Dean začal připouštět?
"Whoa, Ah-oj," začal pěkný muž vedle něj. Castiel se odmlčel. Dean cítil něco uvnitř hlavy, něco jako… výčitky? Pohupoval se na patách v mírné bolesti. Casovy oči náhle vzplanuly na muže vedle Deana, kabát zavlál v náhlém máchnutí touhy a Cas se náhle objevil vedle muže. Tyčil se nad neznámým člověkem, dávajíc nad ním tak jasnou převahu.
"Jsem zatraceně anděl Hospodinův. Srazím vás do zatracení, pokud mu věnujete jen jeden krátký zamilovaný pohled!" Pak s Cas s dramatickým zavlněním kabátu se otočil a vášnivě Deana políbil.
Muž se usmál. Zvedl zápěstí a zašeptal do přijímače na zápěstí. "Hlášení Kapitán Jacka Harknesse: Mise splněna."
Poté, se Jack natáhl, sebral Deanův nedopitý nápoj a jedním douškem ho vypil. Poté vstal a rozhlédl se, aby si našel i on někoho...

Komentáře