Křest knihy Jana Urbana

Křest knihy Jana Urbana


14. října 2021 v knihkupectví Dobrovský na Pankráci proběhl křest Zloděje osudů. Jedná se o knihu autora Jana Urbana a to první díl temné fantasy série o střetu božské a lidské touhy po moci. Děj se převážně odehrává v lidském světě jménem Gambala, do které se znovu vrací dříve všemocná magie a uvrhá tak vše do chaosu. Do toho bůh Zyrzir přijde o mocné Kostky osudu a jejich nalezením pověří Strážkyni Mlh Syhaiu, která musí najít ztracenou zbraň určující chod dějin dřív, než bude pozdě.

Abych se přiznala, knihu samotnou jsem zatím nečetla, a tak vám ji nemohu doporučit. Na akci jsem byla pozvána jako fotografka, poskytnu tedy místo toho nějaké ty obrázky a můžu napsat, že autor sám se jevil trochu nezkušeně, ale jinak celkem sympaticky. Celá akce byla také neúmyslně na čtvrt hodinku přerušená, nějakým kolemjdoucím pánem, který před knihkupectvím zkolaboval. Naštěstí mezi čtenáři/diváky byl i lékař a také se zavolala záchranka, takže nakonec vše šťastně dopadlo a o pána bylo postaráno.

Na závěr si dovolím ještě připomenout, že pokud máte zájem o mé další fotky, nebo si mě toužíte pozvat na vaší akci, můžete mrknout na profily do fotobank Adobe Stock a Sutterstock, či na můj profesionální blog.
































Komentáře